• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

Dingen veranderen

Beoordeel dit bericht
BeginAbonneer

DSC09781klHet is in het leven nou één keer zo dat dingen steeds veranderen; daar ontkom je niet aan. En zoals dat dus bij iedereen geldt, geldt dat ook bij ons. Ook bij ons blijft niet altijd alles maar steeds hetzelfde. Pinapparaten moeten om de zoveel tijd worden aangepast, de fax is allang vervangen door mail, bankzaken gaan via de app. , spaarlampen worden LED..... Maar ook op het gebied van de merken die wie jou al vanaf 2006 aanbieden, verandert toch regelmatig het één en ander. Zo wordt er geregeld een merk-logo aangepast door veranderende trends. Maar het kan ook zijn dat er in ons assortiment een heel nieuwe merk bij komt, óf dat er een merk helemaal van de markt verdwijnt. Door dit soort van veranderingen moet er dus regelmatig het nodige worden aangepast op onze website, de facebookpagina, en in al ons reclamemateriaal.

 

 

 

 

 

DSC00064klEén ding was er echter in al die jaren nog steeds bij gebleven; het aanpassen van de belettering op de etalages van jouw Fashion Store. Toen die aangebracht zijn in 2006 was het gebruikelijk om dit te doen met behulp van zogenaamde etsfolie. Hierdoor lijkt het alsof de letters in het glas zijn gegrafeerd. Maar ook in de wereld van de belettering veranderen dingen en trends, en dus vonden we het tijd om de hele boel in alle opzichten aan te passen aan het nieuwe decennium. Dus, na het verwijderen van de oude belettering, zijn er deze week nieuwe merk- en Chill-logo's op de etalages aangebracht; helemaal in de stijl van deze tijd! En in plaats van etsfolie zijn ze nu uitgevoerd in mooi opvallend gebroken wit.

 

  

Zo kunnen we er weer een paar jaar tegen. Tot aan het moment waarop blijkt dat de trends weer zijn veranderd. Dan zal er wederom het nodige moeten worden aangepast. Daar ontkomen we niet aan, want zoals we al eerder hebben gezegd: "dingen blijven nou één keer veranderen in het leven".DSC00066kl


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten