• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

Nieuw: de jassen van Reset!

Beoordeel dit bericht
BeginAbonneer

homepage banner heftstvoordeelkopie 1Sinds enige tijd zal je bij het kopen van een nieuwe (winter)jas nog beter kunnen slagen bij jouw Fashion Store. Met ingang van deze winter hangt namelijk het nieuwe Nederlandse jassenlabel Reset in de schappen van Chill Fashion. Nou was de keuze in jassen bij Chill (voor zowel de mannen als de vrouwen) al heel uitgebreid, maar met het toevoegen van dit nieuwe merk wordt het zoeken van een nieuwe jas voor jou nóg veel leuker. Deze jassen onderscheiden zich namelijk door hun geweldige pasvorm en schitterende afwerking. En omdat het een zuiver Nederlands merk is zijn ze echt praktisch ontworpen en ideaal om te dragen in het Nederlandse klimaat. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen is duidelijk zeer hoogwaardig. Comfort en mooie details zijn dan ook de kernwoorden waar bij Reset extra waarde aan wordt gehecht.

Dit zijn echt dé jassen waar je meerdere jaren plezier van zult hebben. De Reset jassen zijn bij Chill Fashion uiteraard in verschillende modellen verkrijgbaar. De welbekende parkamodellen, de niet meer weg te denken soft-shell jassen, maar ook de heerlijke warme (gekookte) wollen varianten zal je aantreffen in deze schitterende collectie. De keus is aan jou; en geloof ons maar dat je er zeker een jas tussen gaat vinden die exact bij jou past.

reset  coming soon 1


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten