• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

Inkoopdagen Hoevelaken

Beoordeel dit bericht
BeginAbonneer

DSC07319klJe hebt het al eens eerder kunnen lezen in deze weblog; om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de trends van het seizoen en de smaak van jou als klant, kopen we elke maand nieuwe collecties in van de merken die in jouw Fashion Store hangen. Zo blijft de collectie mooi actueel en hoef jij nooit bang te zijn dat je niet kunt vinden wat je zoekt. Dit betekent dus dat we iedere maand een bezoek brengen aan onze merkenleveranciers zoals b.v. Soyaconcept, Street One en Tom Tailor, waar we een keus maken uit hun aanbod voor de betreffende maand. Maar, zoals je dus al eens eerder hebt kunnen lezen: niet alle kleding die in de winkel voor je klaar hangt wordt rechtstreeks ingekocht bij de betreffende merken.

 

 

 

DSC07330kl

Nee, één keer per half jaar wordt er door de inkoopcombinatie waarbij wij zijn aangesloten een grote inkoopbeurs georganiseerd in Hoevelaken. En op deze beurzen presenteren verschillende leveranciers zich met hun nieuwste collecties, waarbij dan direct orders kunnen worden geschreven voor het komende seizoen. Daarnaast is deze beurs natuurlijk een prima plek om eens rond te kijken naar een leuk nieuw merk wat nog niet bij Chill te verkrijgen was. En het is een plek waar we zeker de nodige inspiratie op kunnen doen voor het nieuwe modeseizoen.

 

 

 

 

DSC07331klDus afgelopen maandag 5 februari waren we al vroeg in de ochtend te vinden in het grote beursgebouw van onze inkoopcombinatie in Hoevelaken. Zo'n dag wordt door ons voor een groot gedeelte gebruikt voor het schrijven van een aantal orders bij een groep vaste leveranciers. Dat zijn ondermeer orders voor het nu aanstaande zomerseizoen, maar de meeste orders zijn al weer voor de winterperiode van 2018/19!

 

 

 

 

 

DSC07340klDaarnaast hebben we met verschillende leveranciers contact gehad, omdat hun collecties ons opvielen... Want voor je het weet loop je ergens tegenaan wat best eens leuk zou kunnen zijn voor jou als klant van Chill Fashion. En eerlijk is eerlijk; zo zijn we dus tegen een nieuw (zeer interessant) merk aangelopen voor jouw Fashion Store. We houden nog even onder de pet wat het is. Dat ga je vast en zeker ontdekken het aanstaande, nog splinternieuwe winterseizoen. Goed opletten dus wanneer je aan het einde dit jaar jouw favoriete winkel binnenstapt! Wie weet ben jij dan wel de eerste die in de kleding van dit splinternieuwe merk rond loopt in Kollum!

DSC07316klDSC07334kl


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten