• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

Pallets stapelen

Beoordeel dit bericht
BeginAbonneer

pallets 1Het was weer eens tijd voor een nieuwe etalage. En elke keer denk je er dan met elkaar over na wat je er nu weer eens van gaat maken. Karen wilde eerst iets gaan doen met boomstammen....Dat vonden we iets te rigoureus; en buiten dat: we zouden dan eerst nog bomen moet gaan omzagen en daar hadden we eigenlijk geen tijd meer voor. Maar via het hout van die boomstammen kwamen we op het hout van pallets. Je weet wel: die rare ruige houten dingen waar goederen op worden vervoerd. En daar konden we zo snel wél aan komen! Maar ja, hoe zet je die in de etalage. Al gauw ontstond het idee om een soort achterwand te gaan maken waar we de kleding aan konden ophangen. Dus dat werd stapelen geblazen. Met de nodige beugels, schroeven en haken stonden ze echter al gauw rechtop.

 

 

 

 

 

pallets 3En al zeggen we het zelf: het eindresultaat mag er zijn. Het ziet er mooi "warm" uit en past prachtig in het winterse modebeeld van deze herfst. Het idee van de achterwand waar we de kleding aan kunnen hangen blijkt ook goed te werken. Het betekende echter wel dat Karen even moest leren hoe je met een hamer op een z.g.n. etalagespeld slaat....

 

pallets 4Ook zie je de stalraampjes weer terug die we al eens eerder hebben beschreven in onze weblog (zie: "Ouwe rommel" van 28-10-2014). Toen wisten we eigenlijk niet waar ze vandaan kwamen. Maar ondertussen hebben we gehoord dat dit het type stalraampjes is dat in boerderijen zit in Twente. Weet je dat bij deze ook weer.

 

 

 

Op de foto's kun je mooi het eindresultaat zien. Uiteraard ziet het er in het echt het mooiste uit, maar dat moet je binnenkort zelf maar eens komen controleren....

pallets 5pallets 6


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten