• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

Maandag 23 oktober 2017; inkoopdag

Beoordeel dit bericht
BeginAbonneer

DSC06942Afgelopen maandag was het weer een lange dag. Maandag was het namelijk weer een inkoopdag waarbij we voor jou bezig zijn geweest met het kopen van nieuwe collecties voor aanstaande zomer 2018. Ja, je leest het goed: zomer 2018! Misschien heb je het ook al vaker van ons gehoord, maar een aantal van onze leveranciers werkt met z'n collecties vaak een jaar vooruit. Dat betekent dus dat, terwijl jij nog na zit te denken wat je dit jaar met Sinterklaas aan gaat doen, wij al weer bezig zijn wat er aankomend voorjaar in de winkel moet komen te hangen.

 

 

 

 

DSC06956Deze keer zijn we daarvoor naar Amsterdam en Almere geweest. In beide plaatsen vind je namelijk een groot verzamelgebouw waar verschillende van onze leveranciers een showroom hebben. In deze showrooms worden door hun, de nieuw te kopen collecties aan ons gepresenteerd. In Amsterdam is dat het W.F.C. (World Confection Centre) en in Almere is dat de Fashion Dome. Die laatste heb je misschien wel eens (onbewust) zien staan. Wanneer je namelijk via de A6 langs Almere rijdt zie je rechts van de weg een soort ufo staan. Dat is 'm dus... Het is vaak erg druk in en rondom deze gebouwen, omdat het een komen en gaan is van collega's uit de modewereld, die net als wij, zo'n dag op stap zijn voor de inkoop.

 

 

 

DSC06957Zoals al gezegd; het zijn vaak drukke en lange dagen. Alleen al de reis er naartoe is 2 uren rijden (en natuurlijk 's avonds weer 2 uren terug). De eerste afspraak staat al om 10 uur in Amsterdam en de laatste hebben we dan zo rond 17.30 in Almere. We hebben dan meestal een uur om samen de collectie door te kijken en te kiezen wat het beste gaat passen bij de rest van de collecties. Heel vaak is het zo druk, dat de volgende klant al weer in de startblokken staat op het moment dat wij de afspraak staan te maken voor het inkopen van de collectie van een volgende periode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC06971En tussen al die afspraken door maken we dan nog even tijd vrij om snel een broodje te eten in de "Takeaway" van het W.F.C. Want je begrijpt natuurlijk wel dat we onze tijd op zo'n dag proberen zo efficiënt mogelijk in te delen. Naast het schrijven van de orders bij een aantal van onze vaste leveranciers, kunnen we het natuurlijk ook niet laten en kijk even of er nog andere leuke dingen te krijgen zijn die op dít moment goed passen bij onze collecties. Die komen dan meestal bij leveranciers vandaan die direct uit voorraad kunnen leveren. En soms is het zelfs handig om bij onze vaste leveranciers even te kijken of dat ene leuke jasje nog op voorraad is, zodat we het nog eens kunnen bijvullen; dan grijp jij de volgende keer tenminste niet mis als je langs komt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC06972De merken waar we deze keer naartoe zijn geweest voor de inkoop van het aanstaande voorjaar, zijn ondermeer Tom Tailor, Soya Concept, B Young en Lerros. En wat waren die collecties weer nieuwsgierig!! Maak je maar klaar, want voor het nieuwe voorjaar is het allemaal kleur. Karmijnrood, citroengeel, diepgroen, azuurblauw, het kan niet op. En die kleuren zie je terug in mooie bloem- en andere natuurprints. Dat, gecombineerd met deze kleuren in frisse uni's, levert zeer zeker een mooi vrolijk beeld op voor de zomer van 2018. Denk je eens in; al deze leuke prints op jouw nieuwe zomerjurkje het volgende jaar (want dat jurkje blijft nog steeds een zeer belangrijk mode-item komende zomer). Wij kunnen ons voorstellen dat je eigenlijk deze winter wel over zou willen slaan. 

 

DSC06948De donkere dagen komen er immers weer aan, en wanneer je dan al deze vrolijke kleurtjes op mooie tops, shirts blousons en jurken ziet..... Maar ja, je zult nog even moeten wachten. Eerst komen de herfst en de winter nog, en ook voor die periode kun je bij Chill Fashion een mooie outfit vinden. En die hangt nú immers al in de winkel! En wees eerlijk; ook de winter kent z'n charme, door zijn herfst landschappen, gezelligheid, en de daarbij behorende winterkleuren in het modebeeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC06943DSC06989

DSC06992DSC06990DSC07011DSC06973


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten