• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

Nieuw, Street One!

Beoordeel dit bericht
BeginAbonneer

street z17 9Zoals je zo langzamerhand vast wel weet zijn wij steeds voor jou op zoek naar nieuwe merken en stijlen als aanvulling op het al uitgebreide assortiment van jouw Fashion Store Chill. Tijdens een aantal van deze "zoektochten" waren we al een paar keer tegen een merk aan gelopen waarvan we dachten: "Dat zou best eens wat kunnen zijn voor Chill". We zijn daarom maar eens met betreffende leverancier om de tafel gaan zitten en waren er al gauw uit. Vandaar dat je vanaf deze zomer Street One kunt vinden bij Chill Fashion. Voor velen van jullie zal dit misschien zelfs een "vertrouwd gezicht" zijn. Street One is immers een merk wat al jaren op de markt is, en z'n naam ondertussen ook meer dan waar heeft kunnen maken. Maar voor diegenen die het merk nog niet kennen: Street One is echt een merk, voor wanneer je gemakkelijk draagbare, goed passende en vooral vrouwelijke mode zoekt. Dat laatste betekent overigens niet dat je de kleding van Street One alleen maar bij speciale gelegenheden kunt dragen; nee, alles is ook heerlijk casual te combineren!

 

maxnlogo

 

 

street z17 7Bij Street One wordt (net als bij veel andere merken) elke maand een nieuwe collectie geleverd. Dat betekent dus dat jij ook steeds weer wat nieuws kan vinden. En dat kunnen zowel blousons, als T-shirts, en jurkjes en vestjes zijn. Als eerlijke uni's in mooie stoffen, maar ook blousons en jurkjes met vrolijke zomerprints zijn een typisch handelsmerk van Street One. Bij deze jurkjes en blousons vind je dan qua kleur altijd weer een mooi bijpassend vestje of jasje, waardoor je de combinatie helemaal af kunt maken.

street boring

Ook in broeken is Street One een merk wat je zeker eens moet gaan uitproberen. Leuke jeans en jogdenims of een lekker gemakkelijke zomerkatoen, je kunt het bij ons nieuwe merk vinden. Alle reden dus om weer eens even langs te komen en te kijken wat Street One jóu te bieden heeft. De kans is groot dat ook jij deze zomer gezien gaat worden in een outfit van dit leuke nieuwe merk.

 

street z17 8


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten