• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

Fashion Cadeau

Beoordeel dit bericht
BeginAbonneer

cadeaubon chillHerken jij het volgende probleem: "Wat moet ik mijn vriendin dit jaar nou weer eens geven op haar verjaardag"? Nou, dan hebben wij misschien een leuke suggestie voor je. Heb je er wel eens aan gedacht om haar een Cadeaubon van Chill Fashion cadeau te geven? Dat is immers een leuk kledingcadeau, zonder dat je jezelf er in hoeft te verdiepen wat haar smaak en maat is. En vooral dat laatste is wel eens lastig... Je koopt deze cadeaubon gewoon bij ons in de winkel en kan er elk willekeurig te besteden bedrag op laten invullen. Degene die dan deze bon van jou krijgt kan naar eigen inzicht een keus maken uit het ruime aanbod van jouw Fashion Store. Een mooi cadeau voor iemand die het leuk vindt om goed gekleed door het leven te gaan.

 

 


fashion cheque 2Naast onze eigen cadeaubon kun je natuurlijk ook altijd nog iemand blij maken met de Fashion Cheque. Deze is namelijk ook gewoon te besteden bij Chill Fashion. Je kunt deze cheque kopen bij o.m. de Jumbo supermarkten en Bruna winkels. Daar laat je dan een te besteden bedrag (elektronisch) op deze cheque bijschrijven, en degene die de cheque van jou cadeau krijgt kan er gewoon mee betalen bij Chill Fashion als met een pinpas.

 

 

En tenslotte: ook de oude vertrouwde VVV-cadeaubon wordt door jouw Fashion Store altijd nog geaccepteerd als betaalmiddel.

vvv bon

Zo zie je maar; mocht je niet weten wat je iemand cadeau wilt geven, er zijn opties genoeg om een goede vriend of vriendin, die van leuke kleding houdt, te verrassen met een cadeaubon of cheque die kan worden besteed bij jouw Fashion Store Chill Fashion!


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten