• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

Haastige klant?

Beoordeel dit bericht
BeginAbonneer

brommer 1Wat is dat nou? Hebben onze klanten tegenwoordig zoveel haast om de nieuwe zomercollectie te komen bekijken dat ze zelfs op hun motorfiets de winkel in komen stuiven?? Nee, natuurlijk niet (hoewel het ons, gezien de schitterende collecties dit voorjaar niet zou verwonderen). Nee, wij wisten ons niet te beheersen, en konden het daarom niet laten deze foto even te maken. Én het was gelijk een mooi excuus om even één van de kekke "van Seggeren brommers" uit Kollumerzwaag uit te proberen. Want dat is het hele verhaal. Deze week hebben we namelijk weer eens een "brommerwissel" gehad bij Chill. Wanneer je een regelmatige bezoeker bent bij ons, weet je het vast ook wel; ergens in de winkel staat altijd een schitterende brommer of scooter te pronken. Deze wordt steeds ter beschikking gesteld door tweewielerspecialist van Seggeren uit Kollumerzwaag, die op deze wijze weer wat reclame kan maken bij ons in Kollum.

 

 

 

 

 


brommer 3We hebben deze eyecatchers in de winkel staan, omdat we vinden dat zo'n stoere bromfiets (waarvan heel veel klanten denken dat het een motorfiets is) of een hippe scooter geweldig bij de stijl past van jouw Fashion Store. Op deze manier wordt het nog leuker winkelen voor jou, en doen we zo deze tweewielerspecialist in Kollumerzwaag er ook nog een plezier mee. En mocht je nieuwsgierigheid gewekt zijn door deze hippe tweewielers, dan móét je natuurlijk eens in Kollumerzwaag gaan kijken. Je zult je erover verbazen hoeveel daar wel niet voor je klaar staan! Uiteraard kun je eerst ook even op hun website gaan kijken; www.vanseggeren.nl . En omdat ze bij van Seggeren natuurlijk willen laten zien dat ze meer dan één model in huis hebben, wisselen ze bij ons regelmatig van type en uitvoering. Op zo'n moment kunnen we het dus soms niet laten, en gaat ook bij ons het bloed ook een klein beetje sneller stromen.... Vandaar die foto.

 

 

brommer 2


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten