• homeslide4
  • homeslide5

  • homeslide3
  • homeslide2
  • homeslide1

chilllogo2

Nieuw; Soyaconcept!

Beoordeel dit bericht
BeginAbonneer

soya7Het nieuwe voorjaar breekt weer aan en dat is voor Chill Fashion het moment om jou weer te verrassen met een nieuw modemerk. Misschien had je het ondertussen ook al bij ons gezien, want ons nieuwe merk Soyaconcept hangt al een poosje bij ons voor je klaar. Wij kwamen het tijdens één van onze inkoopdagen tegen. En wij waren gelijk van mening dat jij als klant van Chill Fashion er vast net zo enthousiast van zou worden als wij! Het is een merk wat echt de laatste modetrends volgt en zich onderscheidt door heerlijk soepel vallende stoffen in veel verschillende modellen. Je draagt het daardoor zowel ultra vrouwelijk als super casual.

Soyaconcept komt uit Denemarken, en wel uit het zuiden van Jutland. De ontwerpers in het Deense Jutland hebben zich als doel gesteld om mooie trendy kleding te ontwerpen voor een zeer betaalbare prijs. Het label werd opgericht in 2002 en heeft gaandeweg de jaren steeds meer terrein gewonnen binnen Europa. Het succes van hun collecties is voor het grootste deel te danken aan de volledigheid ervan. Van een hippe blouse tot een mooie basicjeans; je vindt het allemaal bij Soyaconcept. Dit betekent dat je deze betaalbare mode zowel kan dragen tijdens een chic avondje uit als tijdens een mooie wandeling ergens in de bossen.

 

 

soya5

Mocht je ondertussen nieuwsgierig zijn geworden, komt dan binnenkort maar eens langs bij jouw fashionstore. We staan te popelen om ons enthousiasme over Soyaconcept over te dragen op jou. We weten eigenlijk wel zeker dat dit gaat lukken ook, en dat jij je deze zomer gaat hullen in een mooie betaalbare zomerjurk of in een stoere casual broek met heerlijke blouse van dit prachtige nieuwe merk uit jouw Fashion Store.


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

merkenbalk

Chill Fashion
Voorstraat 53
9291 CD Kollum,

Tel: 0511 453 147
Fax: 0511 454 388

fashion cheque 6

Openingstijden:

di t/m do : 13.00 - 17.30u
vrijd.: 10.30 - 12.00 & 13.00 - 17.30u
vrijdag koopavond 19.00 -20.00u

zat.: 10.00 - 17.00u
zondag en maandag gesloten